Формування форми заробітної плати, в основі якої розрахунок кваліфікаційних рівнів працівників - Мащенко, Марина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті проаналізовано системи заробітної плати на вітчизняних підприємствах та запропоновано методичний підхід до розрахунку оплати праці, в основі якої кваліфікаційні рівні працівників.

In the article the systems of ettlings are analysed on domestic enterprises and the methodical going is offered near the calculation of payment of labour in basis of which there are qualifying levels of workers.
Keywords: заробітна плата; тарифна система; кваліфікаційний рівень; єдина тарифна сітка; ефективність праці