Нові цеолітні каталізатори гідрокрекінгу вуглеводневої сировини - Гордієнко, Денис Олександрович; Григоров, Андрій Борисович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Розглянуто перспективу використання цеолітних каталізаторів при гідрокрекінгу вуглеводневої сировини. Використання цеолітів дозволить збільшити вихід дистилятних продуктів підвищеної якості, збільшити термін використання власне каталізатору.
Keywords: вторинні термокаталітичні процеси; переробка; поліфункціональність; сульфіди; регенерація; модифікація; пориста структура; дистилятні продукти; підвищення якості