Інноваційні процеси комерціалізації науково-дослідної діяльності підприємств - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Локтіонова, І. С. (НТУ "ХПІ", 2013)
Запропоновано інноваційний підхід до рішення проблеми комерціалізації науково-дослідної діяльності підприємств різних форм власності.

An innovative approach to solving the problem of commercialization of research activities of enterprises of different ownership.
Keywords: інновації; процеси інноваційні; підхід інноваційний; результативність; ефективність; enterprise; innovation; innovation processes; innovation approach; research; effectiveness; efficiency