Методико-прикладні аспекти бізнес-планування у вітчизняних вантажних авіакомпаніях - Литвиненко, С. Л. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті автором визначені складові методичного та прикладного рівнів системи бізнес - планування вантажних авіакомпаній. Ці інструменти при взаємодії із комплексом бізнес - планування, що є основою методологічного рівня бізнес - планування та складовими науково - теоретичного рівня дають змогу оптимізувати процес бізнес - планування у вітчизняних вантажних авіакомпаніях.

In the article components of methodological and applied levels of business planning cargo airline system were defined by the author. The instruments in the interaction with business planning complex, being the basis of methodological level of business planning and components of scientific and theoretical level, allow to optimize the process of business planning in domestic cargo airlines.
Keywords: бізнес-планування; авіакомпанія; методика; рішення; інструментарій; система