Оптимізація підготовки фахівців з економіки в умовах воєнних дій - Яловий, Михайло Олексійович; Гаврись, Ольга Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
У 2022 році держава зіткнулися з повномасштабною війною. Для системи освіти це виявилось дуже серйозним викликом, у зв’язку із безліччю факторів, але зрозуміло, що потрібно працювати і в таких критичних умовах, більше того, в такий період країна як ніколи потребує висококваліфікованих кадрів. Очевидно, що поточна ситуація в країні може призвести до різкого падіння якості фахівців економічних напрямів, що стане проблемою для економіки держави.
Keywords: інтелектуальні ресурси; інформаційні технології; фахівці з економіки; асинхронна форма навчання