Економічна ефективність маркетингового супроводу туристичного бізнесу - Гулий, Владислав Сергійович; Кобєлєв, Валерій Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В доповіді доведено, що економічна ефективність маркетингового супроводу в туристичному бізнесі може бути значно підвищена за рахунок оптимізації витрат, застосування новітніх технологій, таргетингу та персоналізації, а також інтеграції програм в виробничо-комерційну діяльність туристичних підприємств. Перспективами подальших досліджень у цьому напрямі є розробка системи пропозицій щодо підвищення якості і ефективності маркетингової програми підприємств та розробка конкретних рекомендацій, які можна застосовувати туристичними підприємствам для впровадження заходів лояльності споживачів та формування цілісної стратегії розвитку маркетингу на підприємстві.
Keywords: туристичний бізнес; маркетингові витрати; маркетинг; конкурентоспроможність; ефективність; витрати; туризм; гостинність; ринок; туристичні підприємства