Формування стадій виведення на ринок інноваційних технологій - Євсєєв, Андрій Сергійович; Перерва, Петро Григорович (Український державний університет науки і технологій, 2024)
В доповіді доведено, що формування напрямків виведення на ринок інноваційних технологій є складним стратегічним завданням. Для успішного впровадження інноваційних технологій на ринок, підприємство повинно ретельно розробити стратегію, враховуючи різні аспекти, такі як технічна складність, конкурентне середовище, законодавчі вимоги та інші.

The report proves that the formation of directions for bringing innovative technologies to the market is a complex strategic task. For the successful introduction of innovative technologies to the market, the enterprise must carefully develop a strategy, taking into account various aspects, such as technical complexity, competitive environment, legal requirements and others.
Formation of innovative technology market stages
Keywords: комерціалізація; технологічний ринок; споживачі; результати; промислові підприємства; commercialization; technological market; consumers; results; industrial enterprises