Юр'єва, Марина СергіївнаЛитвиненко, Олена АнатоліївнаГладкий, Федір Федорович2016-11-252016-11-252015Юр'єва М. С. Нові шляхи отримання харчових жирів, що містять ацильні групи амінокислот / М. С. Юр'єва, О. А. Литвиненко, Ф. Ф. Гладкий // Матер. 81-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 23-24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 359.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/24930ukхарчування здоровеацилгліцеринречовини поверхнево-активніпродукти функціональніетерифікаціяефір етиловийкислота олеїновахлорид натріюНові шляхи отримання харчових жирів, що містять ацильні групи амінокислотThesis