Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаЖадан, Тетяна АндріївнаКуниця, Катерина ВікторівнаСтригуль, Лариса СтаніславівнаЧайка, Тетяна Олександрівна2024-10-102024Методичні вказівки до передипломної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец.і "Готельно-ресторанна справа" [Електронний ресурс] / уклад. Н. В. Якименко-Терещенко, Т. А. Жадан, К. В. Куниця, Л. С. Стригуль, Т. Ю. Чайка ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 33 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82269https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82269Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та Положення про порядок проведення практичної підготовки здобувачів вищої освіти Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», практика здобувачів вищої освіти є невід’ємною складовою частиною процесу навчання в Університеті. Її спрямовано на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти під час навчання, набуття й удосконалення практичних навичок і вмінь, визначених освітньою програмою підготовки фахівців за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Метою практики є ознайомлення здобувачів вищої освіти з умовами праці на виробництві, оволодіння сучасними методами, формами організації та знаряддями праці, формування професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових, виробничих і економічних умовах, набуття досвіду під час виконання фахових завдань. Відповідно до Стандарту вищої освіти України для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (затверджено та введено в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 04.03.2020 № 384) освітніми програмами «Готельно-ресторанна справа» і «Готельно-ресторанний бізнес» у 8 семестрі передбачено виробничу практику в обсязі 6 кредитів ЄКТС.ukметодичні вказівкипереддипломна практикабакалавратготельно-ресторанна справаготельно-ресторанний бізнесвища освітаМетодичні вказівки до передипломної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. "Готельно-ресторанна справа"Learning Object