Мінералогічний словник - Білецький, Володимир Стефанович; Омельченко, Валерій Григорович; Горванко, Галина Денисівна (Східний видавничий дім, 2016)
У Словнику викладено понад 2000 термінів, що описують основні мінерали, гірські породи, тверді, рідкі та газоподібні корисні копалини. Словник адресований гірничим інженерам усіх спеціальностей, інженерам-геологам, інженерам-геофізикам, працівникам наукових установ, студентам, аспірантам та докторантам геологічних і гірничих вищих навчальних закладів, а також для користувачів, що займаються проблемами пошуків, розвідки та видобутку корисних копалин в земних надрах.
Keywords: корисні копалини; гірнича справа; гірництво; гірські породи; геологічна термінологія; геологія корисних копалин; мінерали