Тепломасообмін під час фільтраційного сушіння сирцевих гранул шлакового гравію - Атаманюк, В. М.; Барна, І. Р.; Матківська, І. Я. (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі наведені теоретичні і експериментальні дослідження тепломасообміну фільтраційного сушіння сирцевих гранул шлакового гравію. Запропоновано розрахункові залежності для визначення коефіцієнтів тепло- та масовіддачі від теплового агенту до сирцевих гранул шлакового гравію.

Experimental and theoretical investigation of process of heat exchange during filtration drying of source granules of slag gravel is shown in work. Calculative dependences for researching of coefficients heat and mass transfer from heat agent to source granules of slag gravel is proposed.
Keywords: сирцеві гранули; дисперсний матеріал; стаціонарний шар; фільтраційне сушіння; тепломасообмін; коефіцієнт тепловіддачі; коефіцієнт масовіддачі; source granules; dispersion material; stationary layer; filtration drying