Переваги застосування технології віртуальної реальності у фізичній реабілітації - Рядова, Л. О.; Рожков, В. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Дослідження присвячене виявленню переваг використання віртуальної реальності у фізичній реабілітації. Виявлено, що технології віртуальної реальності є перспективним засобом сучасної фізичної реабілітації, який поєднує інноваційні підходи з традиційними методами лікування. Вони забезпечують інтерактивне, мотивуюче та безпечне середовище для відновлення фізичних функцій у пацієнтів.
Keywords: віртуальна реальність; інноваційні підходи; фізична реабілітація; тренування; вправи; пацієнт; відновлення фізичних функцій; перспективні технології