Свойства железо- и оловооксидных покрытий на стекле с модифицирующими добавками сурьмы - Сытник, Римма Дмитриевна (НТУ "ХПИ", 2009)
У роботі досліджено властивості стекол з залізооксидними та оловооксидними покриттями, у які введено добавки сурми та показано, що стекла мають підвищену сонцезахищенність і механічні властивості, а також мають рідкісні кольорові відтінки.

The properties of glass modified by tin oxide and ferric oxide coatings with additions of stibium oxide have been studied. It is shown that the glasses have increased solar-control and mechanical properties as wellas scarce colours.
Keywords: флоат-стекло; оксидно-металлические покрытия; спектральные характеристики; химическая устойчивость; механические свойства