Проблеми кадрового менджменту національного корпоративного сектору - Березянко, Т. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто проблеми стосунків та транзит «жорсткої» системи менеджменту на ділове середовище під впливом провідних корпорацій. Встановлено наявність тенденції щодо зниження вимог індивідуального кваліфікаційного зростання персоналу, яка формується нарівні вищого менеджменту та власника

Transformation of approaches in staff management policy of corporate sector. Owners and topmanagement display no interest in staff professional development
Keywords: корпоративний сектор; менеджмент; персонал; кваліфікація; corporate sector; management; professional development; staff