Методичні вказівки для самостійної роботи студента та виконання індивідуального завдання з дисципліни "Гідрологія" - Тихомирова, Тетяна Сергіївна; Шестопалов, Олексій Валерійович; Литвин, Аліна Олегівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Гідрологія є важливою дисципліною, знання з якої формують у студента розуміння закономірностей поширення забруднювачів у водних об’єктах, шляхів їх взаємодії з живими та неживими компонентами водних об’єктів та допомагають у майбутньому грамотно та виважено підбирати методики утилізації відходів з метою мінімального впливу на водні об’єкти, а також розробляти технології захистів водних об’єктів від різних типів забруднювачів. Дані методичні вказівки регулюють питання самостійної роботи студента, зміст та оформлення такого виду індивідуального завдання як «реферат» та вимог до створення презентації за темою реферату.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; індивідуальні завдання; гідрологія; спеціальність 101; екологія