Інноваційні освітні технології системи професійної інженерної освіти - Євтушенко, Наталія Сергіївна; Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2024)
У роботі авторами розглядаються інноваційні освітні технології системи професійної освіти, аналізуються аспекти їх впровадження у практичну діяльність, співвідноситься їх зміст та опис із вимогами до змісту. Інноваційні технології активно застосовують у процесі формування професійних компетенцій студентів.

In the work by the authors, examine innovative educational technologies of the vocational education system, analyze aspects of their implementation in practical activities, and correlate their content and description with content requirements. Innovative technologies are actively used in the process of developing professional competencies among students.
Keywords: інженерна освіта; професійна освіта; технології навчання; формування компетенцій; інновації в освіті; vocational education; educational technologies; development of competencies; innovations in education