Спосіб лужної рафінації олій та жирів - Петік, Ігор Павлович; Гладкий, Федір Федорович; Петік, Павло Федорович; Федякіна, Зоя Павлівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Філенко, Людмила Михайлівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2013)
Спосіб лужної рафінації олій та жирів включає нейтралізацію в мильно-лужному середовищі, основою якого є вода. До складу основи нейтралізуючого розчину додатково введено етанол і гліцерин.
Keywords: патент; корисна модель; мильно-лужне середовище; нейтралізуючий розчин; етанол; соапсток