Забезпечення самостійної роботи майбутніх учителів початкової школи ресурсами інтернету - Крижановський, А. І. (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті розглянуто можливості використання ресурсів Інтернету для забезпечення самостійної роботи майбутніх учителів початкової школи в педагогічних коледжах. Наведено результати анкетування викладачів і студентів; вивчено питання забезпечення ресурсного супроводу самостійної роботи; виявлено проблеми в організації та управлінні самостійною роботою студентів. Наведено прилад використання Веб-квестів, визначено особливості застосування Веб-квестів викладачами і студентами.

The article discusses the possibility of using Internet resources for independent work of future primary school teachers in teacher training colleges. The results of the survey of teachers and students. Studied the issue of resource support of independent work. The problems in the organization and management of students' independent work. An example of using Web-quests. The features of the application of Web-quests teachers and students.
Sustainment of future primary school teachers the resources of the internet
Keywords: веб-квест; вчитель; педагогічний коледж; independent work; elementary school teacher; Internet