Причини пожеж на виробництві та їх наслідки - Москалюк, И. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Наведено аналіз стану пожеж, вибухів в Україні по областям та різним галузям виробництва. Встановлено, що при зростанні чисельності населення на 1%, кількість пожеж збільшується на 5%, збитки зростають на 10%.

The analysis of the state of fires is resulted, explosions on Ukraine on areas and different industries of production. It is set that at the increase of quantity of population on 1%, the amount of fires is increased on 5%, losses grow on 10%.
Keywords: вибухи; збитки; fires; explosions; losses