Безпека експлуатації електротехнічних систем комплексів озброєння і військової техніки - Пелехатий, А. А.; Лагутін, Г. І. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Обґрунтовано необхідність дотримання правил та заходів електробезпеки на військових комплексах озброєння і військової техніки при їх експлуатації.

The necessity of observing the rules and measures of electrical safety at military complexes of arms and military equipment during their operation is substantiated.
Operational safety of electrical systems of weapon systems and military equipment
Keywords: військові комплекси озброєння; експлуатація електроустановок; military weapons complexes; operation of electrical installations