Прогрес в будівництві доріг – зниження робочих місць з важкими та шкідливими умовами праці - Кузьменко, Олена Олексіївна; Мезенцева, Ірина Олександрівна; Вамболь, Сергій Олександрович; Василенко, Максим (Національний транспортний університет, 2024)
Будівництво нових та реконструкція існуючих доріг і мостів – актуальні питання розвитку загальної транспортної системи країни, без якої не може функціонувати ні одна галузь народного господарства.
Keywords: шкідливі і небезпечні умови праці; атестація робочих місць; пільги та компенсації; список професій № 2