Оцінка впливу деяких факторів на хід вступних кампаній спеціальності 263 "Цивільна безпека" в НТУ "ХПІ" освітнього рівня "бакалавр" - Ящеріцин, Євген Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Проведено аналіз впливу деяких факторів стосовно вступу абітурієнтів на спеціальність 263 "Цивільна безпека" в НТУ "ХПІ" для здобуття освітнього рівня "бакалавр".

An analysis of the impact of some factors on the admission of applicants to specialty 263 "Civil Security" at NTU "KhPI" to obtain a bachelor's degree was conducted.
Assessment of the impact of some factors on the course of admissions campaigns for the specialty 263 "Civil security" at the NTU "KhPI" at the "bachelor" educational level
Keywords: освітні програми; вищі навчальні заклади; вступні кампанії; абітурієнти; цивільна безпека; охорона праці; спеціальності; higher educational institution; educational programs; applicants; admission campaigns; civil safety; labor protection; specialty