Досвід впровадження ризик-орієнтованого підходу в систему управління охороною праці на підприємстві - Березуцький, Вячеслав Володимирович; Ільїнська, Ольга Ігорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Обґрунтовано доцільність та необхідність впровадження ризик-орієнтованого підходу в систему управління охороною праці на підприємстві, обрані методики для впровадження, оцінки ризиків, побудовано алгоритм керування професійними ризиками.

The expediency and necessity of introduction of risk-oriented approach in the system of management of occupational safety at the company, the methods for introduction, risk assessment, the algorithm of management of professional risks are grounded.
Experience in implementing a risk-oriented approach to an occupational safety and health management system of a company
Keywords: охорона праці; менеджмент ризику; професійний травматизм; РОП; система керування; occupation safety; risk management