Сутність поняття "витрати основної діяльності промислового підприємства" - Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Махраєва, М. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Розглянуто підходи науковців до визначення поняття "витрати основної діяльності промислового підприємства".
Keywords: витрати; основна діяльність; операційна діяльність