Альтемірова, Л. Р.Бєлінська, Анна Павлівна2021-07-262021-07-262018Альтемірова Л. Р. Створення бази даних харчових добавок у технології сирів / Л. Р. Альтемірова, А. П. Бєлінська // XII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 17-20 квітня 2018 р. : у 3 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 5.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53675ukнатуральні продуктиферментативно-мікробіологічний процесмолокобарвникисирна промисловістьСтворення бази даних харчових добавок у технології сирівThesis