Цифрові перспективи сталого розвитку - Щебетова, Анна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (Видавництво "Фенікс", 2024)
В доповіді доведено, що цифрові технології надають унікальні можливості для трансформації суспільства, зменшення впливу на навколишнє середовище і побудови інклюзивного майбутнього. Використання цього потенціалу може забезпечити значний внесок у глобальні ініціативи зі сталого розвитку.
Keywords: цифровізація; економіка; розвиток; перспективи впровадження; потенціал; ефективність