Потупа, В. Ю.Петрух, А. О.Волошина, І. М.2024-12-122024Потупа В. Ю. Перспективи використання наноцинку для зберігання харчових продуктів [Електронний ресурс] / В. Ю. Потупа, А. О. Петрух, І. М. Волошина // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 12-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2024 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – С. 49– 51.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/84277ukнаноцинкзберігання харчових продуктівметоди синтезу наночастинокзелений синтезZnONPsетапи процесу синтезабіовідновлення наночастокПерспективи використання наноцинку для зберігання харчових продуктівArticle