Розвиток природно-правової доктрини: історія та сучасність - Перевалова, Людмила Вікторівна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглядається розвиток основних концепцій природничо-правової доктрини, починаючи з часів Давньої Греції і до теперішнього часу. Особливу увагу приділяється відродженню природничого права у ХХ столітті.

Development of basic conceptions of natural-legal doctrine is examined in the article, since times of Ancient Greece and for today's time. The special attention is spared the revival of absolute law in ХХ age.
Keywords: природничо-правова доктрина; природниче право; правова держава; natural-law doctrine; concept; natural law; legal state