Свідло, К. В.Липова, Ю. Ю.2014-03-052014-03-052013Свідло К. В. Визначення потенційних ризиків технології хлібців «Томатних» геродієтичного призначення / К. В. Свідло, Ю. Ю. Липова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 11 (985). – С. 125-130.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4579У статті розглянуто актуальність впровадження міжнародної системи забезпечення безпеки харчової продукції (НАССР) на прикладі визначення потенційних ризиків (критичних точок контролю) технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначенняThe article considers the relevance of the implementation of the international system to ensure food safety (HACCP) for example identify potential risks (critical control points) technology of gerodietetical bread productsukНАССРхлібобулочні виробипродовольчий ринокбезпеказдоров'яматематичне моделюванняbread productsgero-dietetical appointmentВизначення потенційних ризиків технології хлібців «Томатних» геродієтичного призначенняArticle