Наукова школа академіка Івана Зязюна у працях його соратників та учнів - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Містить матеріали науково-практичної конференції, в яких розглянуті напрямки філософії освіти і розвитку педагогічної науки на основі концептуальних положень Івана Андрійовича Зязюна, його соратників та учнів. Збірник буде корисним освітянам, науково-педагогічним працівникам, аспірантам, студентам і всім, хто цікавиться проблемами сучасної освіти.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; філософія освіти; Зязюн І. А.; педагогіка