Подколзіна, Є. В.2024-12-172024Подколзіна Є. В. Мікрохвильова термічна стерилізація харчових продуктів [Електронний ресурс] / Є. В. Подколзіна // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 12-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2024 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – С. 89 – 91.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/84416ukстерилізація харчових продуктівтермічна обробкамікрохвильова термічна стерилізаціяхарчова промисловістьподовжений термін зберіганняМікрохвильова термічна стерилізація харчових продуктівArticle