Аспекти діджиталізованого управління персоналом в умовах новітньої економіки - Кучинський, Володимир Анатолійович; Вознюк, Єгор Олегович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У статті досліджуються основні аспекти цифрової трансформації процесу управління персоналом. Визначено основні етапи розвитку діджиталізованого управління персоналом та особливості його регіонального впровадження. Проаналізовано принципи та методи діджиталізованого управління персоналом. Проведено порівняльний аналіз діджиталізованої та традиційної форм управління персоналом. Досліджено питання ролі цифрової трансформації в побудові сучасних HR-процесів. Удосконалено поняття діджиталізованого управління персоналом.

The article explores the main aspects of the digital transformation of the human resources management process. The main stages of digitalized personnel management development and the features of its regional implementation have been identified. The principles and methods of digitalized personnel management have been analyzed. A comparative analysis of digitalized and traditional forms of personnel management has been conducted. The role of digital transformation in building of modern HR processes has been investigated. The concept of digitalized personnel management has been improved.
Aspects of digitalized personnel management in the conditions of the new economy
Keywords: діджиталізація; діджиталізоване управління персоналом; HR-процеси; цифрові інструменти; цифровий опір; цифрова грамотність; digitalization; digitalized personnel management; HR processes; digital tools; digital resistance; digital literacy