Загальні засади утримання інноваційно-інвестиційного портфеля в зоні його ефективності - Васильцова, Світлана Олександрівна (Одеський національний економічний університет, 2012)
У статті викладено принципи корпоративного управління, за рахунок яких можна утримати портфель інновацій у зоні економічної ефективності та концепцію комерціалізації інноваційних проектів. Це дозволить збільшити ефективність портфеля за рахунок систематизації видів доходу на етапі комерціалізації.

The principles of corporate management due to which it is possible to retain the brief-case of innovations in the area of economic efficiency and the conception of commercialization of innovative projects are expounded in the article. It gives the opportunity to increase the efficiency of the brief-case on the basis of systematization the types of profit on commercialization’s stage.
Keywords: потенціал інноваційний; планування стратегічне; проект інноваційно-інвестиційний; управління підприємством