Формування і розвиток інфраструктурної логістичної безпеки на мікро- та макрорівнях - Волоснікова, Наталія Миколаївна (Університет економіки і підприємництва, 2012)
У статті розглянуто теоретичні аспекти формування логістичної інфраструктури. Представлено функціонально-структурний підхід до формування безпеки логістичної інфраструктури.

The article deals with the theoretical aspects of the formation of logistics infrastructure. The functional-structural approach to building security logistics infrastructure.
Keywords: економіка; виробництво; підхід функціонально-структурний; logistics infrastructure; security