Суполкіна, А. Р.Варанкіна, Олександра Олександрівна2022-10-132022-10-132021Суполкіна А. Р. Біотехнологія йогурту на рослинній основі з використанням Bacillus coagulans / А. Р. Суполкіна, О. О. Варанкіна // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів IX Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 р. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 275-276.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58446ukхарчування людейкисломолочні продуктимолочнокисле бродінняйогуртиферментовані молочні продуктисквашування молокамолочнокислі бактеріїбіфідобактеріїБіотехнологія йогурту на рослинній основі з використанням Bacillus coagulansArticle