Комплекс загальних фізичних вправ для самостійних занять з армрестлінгу - Петренко, Олександр Олексійович; Петренко, Володимир Олексійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Фізичне виховання» призначені для студентів, які починають займатися армрестлінгом. Методичні вказівки включають опис комплексу загальних фізичних вправ для самостійних занять з армрестлінгу на початковому етапі тренування, а також роз’яснення послідовності виконання силових вправ для формування і підвищення тонусу основних м'язових груп у студентів під час практичних занять з дисципліни «Фізичне виховання» у виді спорту армрестлінг.
Keywords: методичні вказівки; спорт; фізична культура; боротьба; тренування; силові вправи; комплекс вправ для розвитку м'язів тулуба; комплекс вправ для розвитку м'язів спини; м'язи плечового поясу