Поняття "інформація" в маркетингових дослідженнях - Замула, Олексій Олександрович; Пархоменко, Е. А. (НТУ "ХПІ", 2013)
У даній роботі розглянуто проблематику використання поняття "інформації" в маркетингових дослідженнях. Отримані результати допоможуть підприємцям чи підприємствам бути готовими до опрацювання різноманітної маркетингової інформації в умовах ринку.
Keywords: ресурси інформаційні; джерела інформації; ринок