Жадан, Тетяна Андріївна2024-11-022024Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заочн. форм навчання за спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 79 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83026.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83026Навчальна дисципліна «Організація готельного господарства» спрямована на оволодіння основними поняттями, принципами, процесами і технологіями організації діяльності закладів готельного господарства. В ході вивчення дисципліни студенти дізнаються про історію становлення та розвитку готельного господарства в Україні та світі, види та типи засобів розміщення, нормативно-правові засади організації їх діяльності, архітектурно-планувальні рішення, функціональну організацію приміщень житлової і нежитлової групи, організацію і технологію роботи структурних підрозділів закладів готельного господарства тощо. Метою освітнього компонента «Організація готельного господарства» є оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками в сфері організації обслуговування споживачів та діяльності закладів готельного господарства.ukметодичні вказівкикласифікація закладів готельного господарстваінтер'єрсучасні інформаційні технологіїархітектурно-планувальні рішеннясутність послуг гостинностіМетодичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства"Learning Object