Деякі особливості технічного мислення - Гріффен, Л. О. (НТУ "ХПІ", 2008)
Розглядаються особливості техніки і технічної діяльності, проблема їх взаємозв’язку з природознавством в певні періоди людської діяльності.

The features of techniques and technical activity are illustrated; the problem of their collaboration with natural sciences in different period of human history is cited.
Keywords: техніка; технічна діяльність; природознавство; природне середовище; філософія