Конструкторсько-технологічний метод підвищення працездатності дискових копачів коренезбиральної машини - Блезнюк, О. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
Наведено результати досліджень із використання конструкторсько-технологічних методів підвищення працездатності та запропоновано до використання удосконалений дисковий копач коренезбиральної машини.

Results of research on use of design-engineering methods of a heightening of serviceability are reduced and it is offered to use improved disk of digging out device root of the harvest machines.
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; конкурентоспроможність; наплавлення; робочі органи; зносостійкість матеріалу; кероване зміцнення