Методичні вказівки до лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Технічна експлуатація автомобілів, автотехнічна експертиза та ресурсозбереження" - Агапов, Олег Миколайович; Островерх, Олександр Олегович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дані методичні вказівки призначені для виконання лабораторних робіт і поліпшення самостійного навчання студентів з навчальної дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів, автотехнічна експертиза та ресурсозбереження» для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт». Поданий матеріал міститься в 8 лабораторних роботах, які охоплюють основні види робіт з експлуатації автомобілів, автотехнічної експертизи та ресурсозбереження. З кожної теми робота містить список рекомендованої літератури, контрольні запитання та рисунки для кращого засвоєння матеріалу при самостійному вивчені студентами.
Keywords: методичні вказівки; перевірка технічного стану зчеплення; перевірка технічного стану автомобільної шини; технічне обслуговування автомобіля; підготовка автомобіля до зберігання; дизельні двигуни