Дослідження якості цукерок для спортсменів - Притульська, Н. В.; Сєногонова, Л. І. (НТУ "ХПІ", 2011)
Представлені результати досліджень фізико-хімічних показників якості цукерок для спортсменів «Енергія спорту», «Імпульс» і «Драйв», збагачених біологічно активними речовинами. Встановлено, що за фізико-хімічними показниками вони є цілком безпечними та придатними для споживання спортсменами різних видів спорту.

The results of researches of physical and chemical indexes of quality of candies are presented for sportsmen «sport Energy», «Impulse» and «Drive», enriched bioactive matters. It is set that on physical and chemical indexes they are fully the safe and suitable for a consumption sportsmen of different types of sport.
Keywords: фізико-хімічні показники; якість; безпечність; фізичні навантаження; candies for sportsmen; physical and chemical indexes; quality; safety