Петрова, Ірина АнатоліївнаКричковська, Лідія Василівна2022-10-272022-10-272014Петрова І. А. Особливості експертного дослідження хлібобулочних виробів при виявленні економічних правопорушень / І. А. Петрова, Л. В. Кричковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. – 2014. – Вип. 46, т. 1. – С. 281-284.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58729У статті визначено особливості проведення експертних досліджень хліба та хлібобулочних виробівдля виявлення джерел можливих порушень і попередження економічних злочинів, представлено аналізспособів фальсифікації хліба та хлібобулочних виробів у технологічному процесі виробництва, шляхивиявлення та попередження подібних правопорушень, які дозволяють виробникам отримати додатковіприбутки, а споживачам приносять збитки та загрожують погіршенням здоров’я.The features of conducting expert research of bread and bakery products to identify sources of potentialviolations and prevention of economic crimes are outlined in the article. Analysis of the ways to bread andbakery products’ falsification in production processes, the ways to detect and prevent such violations, whichallow producers to get more profit and customers bring losses and threaten the deteriorating of health, arepresented.ukхлібхлібобулочні виробифальсифікаціяпробиекспертні дослідженняпоказники якостіОсобливості експертного дослідження хлібобулочних виробів при виявленні економічних правопорушеньArticle