Научные основы разработки концепции восстановительного ремонта транспортной техники - Лузан, С. А. (НТУ "ХПИ", 2010)
Науково обґрунтована концепція відновленого ремонту транспортної техніки. На основі логістичного підходу запропонована структура концепції. Обґрунтована доцільність застосування сучасних технологій відновлення, до яких відносяться способи газотермічного напилювання, які дозволяють не тільки відновити технічний стан деталей до рівня нових, але й підвищити їхній ресурс.

Scientifically is motivated concept of the reconstruction repair of the transport technics. On base logical approach is offered structure to concepts. Motivated practicability using modern technology of the reconstruction, to which pertain the ways an gas termal evaporation, which allow not only to restore the technical condition of the details before level new, but also raise their resource.
Keywords: эксплуатация машин; износ рабочих поверхностей; конструирование машин; ресурсосберегающие технологии; логистический подход; методы моделирования; газотермическое напыление