Математичне моделювання процесів в асинхронному двигуні штангової нафтовидобувної установки - Маляр, Андрій Васильович (НТУ "ХПІ", 2007)
Розглядається питання раціонального вибору математичної моделі глибокопазного асинхронного двигуна для дослідження динаміки електроприводу штангової нафтовидобувної установки.

A problem of rational choice of a mathematical model for a deep-bar asynchronous motor to study dynamics of a deep-well pumping unit electric drive is considered.
Mathematical simulation of processes in an asynchronous motor of a deep-well pumping unit
Keywords: глибокопазний асинхронний двигун; електроприводи; нафтова промисловість; тягові двигуни; електричні машини; електромагнітні процеси; нафтовидобувні установки; oil producer; variable moment; electric drive; deep-bar rotor