Програма проходження переддипломної практики студентами денної та заочної форм навчання спеціальності 073 "Менеджмент" першого (бакалаврського) рівня освіти - Прохоренко, Олена Вікторівна; Угрімова, Ірина Володимирівна; Сітак, Ірина Леонідівна; Ковшик, Валентин Ігорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Наведено зміст програми проходження практики студентами, що навчаються за освітніми програмами спеціальності 073 «Менеджмент»; визначено основні вимоги до організації її проходження. Наведено тематику індивідуальних завдань, загальні вимоги до структури, змісту й оформлення звіту з практики. Рекомендовано для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» всіх форм навчання.
Keywords: методичні вказівки; організація; керівництво практикою; календарний план; обов'язки; форми контролю; критерії оцінювання