Кінетика нагрівання високовольтних силових кабелів із пластмасовою ізоляцією - Щебенюк, Леся Артемівна; Антонець, Тарас Юрійович (НТУ "ХПІ", 2013)
Виконано аналіз результатів розрахунку пропускної спроможності силових кабелів на напругу 220 кВ. Робота присвячена створенню системи розрахунку допустимого струму високовольтних силових кабелів із зшитою поліетиленовою ізоляцією

The analysis of datas of current calculation of the rating of cables at direct voltages up to 220 kV. The work is devoted to creation of a system of method for calculation of the current rating of high-voltage cables
Keywords: тривало допустимий струм; теплоємність; навантаження; перевантаження; поліетилен; пропускна спроможність; power high-voltage cable; protractedly possible current; heat capacity