Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаЧайка, Тетяна ЮріївнаАлександрова, Вікторія Олександрівна2023-05-082023-05-082023Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (реферату) з дисципліни "Управління рестораном" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти усіх форм навчання / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Т. Ю. Чайка, В. О. Александрова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 11 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64936.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64936Індивідуальне завдання з дисципліни «Управління рестораном» виконується у реферативній формі. Реферат – це короткий огляд з конкретної тематики, що систематизує та узагальнює інформацію з кількох джерел. При виконанні індивідуального завдання вітається креативний підхід, застосування інноваційного інструментарію і нестандартних способів вирішення поставлених завдань. Стиль викладу матеріалу у рефераті – науково-діловий. Індивідуальне завдання видається викладачем на початку семестру, протягом якого вивчається дисципліна. Студент має надати індивідуальне завдання для перевірки наприкінці семестру, але не пізніше терміну підсумкового оцінювання.ukметодичні вказівкиіндивідуальне завданняресторанменеджментуправління ресторанномготельно-ресторанний бізнесМетодичні вказівки до виконання індивідуального завдання (реферату) з дисципліни "Управління рестораном"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0003-2927-7989https://orcid.org/0000-0002-7622-3193https://orcid.org/0000-0003-3567-979X