Забезпечення безпеки навчальних закладів в Україні - Дузь, М. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Обґрунтовано доцільність та необхідність систем контролю доступу та спеціалізованих охоронних систем в начальних закладах.

Feasibility and necessity of using control access systems and specialized security systems ineducational institutions.
Security of the educational institutions in Ukraine
Keywords: охорона; навчальний заклад; безпека; security; educational institution; security