Інформаційні технології в управлінні енергоощадними проектами - Маргасов, Д. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
Розглянута та систематизована структура інформаційних технологій енергоощадних проектів. Розроблено схему управління проектами з застосуванням ГІС технологій, АСУ, ІМБ та інших управляючих та візуальних систем.

The information technology structure is considered of energy saving projects. The project management diagram of energy saving projects is developed, using GIS, ICS, BIM and other control and visual systems.
Keywords: ГІС технології; АСУ; ІМБ; управління проектами; системна інтеграція; energy saving projects; information technology; GIS technology; ICS; BIM; project management; system’s integration